Een nieuw huis bouwen? Een ervaren partner met 30 jaar ervaring

Ben je op zoek naar een prijsgunstig kwalitatief traditioneel gebouwde en energiezuinig huis? Roweco is met ruim 30 jaar ervaring met recht een specialist te noemen op het gebied van het laten bouwen van jouw eigen huis. Je kunt bij ons terecht voor een eigen ontwerp, geheel nieuw ontwerp of een bestaand ontwerp. Samen bekijken we jouw wensen en maken we een ontwerp dat past bij jouw budget en woonwensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij geven je graag meer informatie over alle opties.

Opbouwen Keramische blokken Roweco

In 7 stappen een nieuw huis laten bouwen

Een eigen huis bouwen is een droom van veel mensen. Samen met Roweco maken we deze droom werkelijkheid. Wij vinden het belangrijk om de juiste adviezen en ondersteuning te bieden bij het bouwen van jouw eigen huis. Er komen bij het bouwen van je eigen huis namelijk veel belangrijke zaken kijken die weloverwogen moeten worden. Wij zorgen ervoor dat iedere stap in de bouw van jouw eigen huis overzichtelijk blijft.

Roweco geeft je vrijblijvend advies en adviseert je over de mogelijkheden.

Een bestaand of nieuw ontwerp voor een nieuw huis

Bij Roweco kun je terecht voor een geheel nieuw ontwerp of een bestaand ontwerp. Laat je inspireren door de basis vrijstaande woningen en basis 2 onder 1 kap woningen of bij woningen in ontwikkeling. Ieder basis woningtype is aan te passen in maatvoering, indeling en materiaalkeuzes.

Afhankelijk van de uitgangspunten van het bouwperceel (bouwvlak, zon oriëntatie, inrit positie) en geldend beeldkwaliteit- en/of bestemmingsplan. Samen creëren we jouw droomhuis passend bij budget en wensen.

Inspiratie voor jouw nieuwe huis? Bezoek onze showroom

Bij Rowecobouw denken we graag mee met het ontwerp van jouw nieuwe huis. Op zoek naar inspiratie of de mogelijkheden voor jouw droomwoning ontdekken? In onze showroom in Breda inspireren we je graag over alle mogelijkheden en geven we je advies, passend bij jouw wensen en budget. Daarnaast is het ook mogelijk een afspraak in te plannen middels videobellen.

Kozijnen_Roweco

De voordelen van een huis bouwen bij Roweco

   Wij regelen alles van A tot Z

   Jouw droomhuis gebouwd door een ervaren bouwbedrijf

   Jouw wensen voorop, wij zijn pas tevreden als jij dat bent

   Geen extra kosten achteraf