Technische Omschrijving – Sleutel klaar – Roweco

TECHNISCHE OMSCHRIJVING – SLEUTELKLAAR UITVOERING

Deze  technische omschrijving omvat een omschrijving van de te verwerken materialen, aan te leveren producten en diensten bij de uitvoering van een sleutelklaar basis nieuwbouw woning. De inhoud  is nauwkeurig en met zorg samengesteld. Eventuele wijzingen / aanvullingen voorbehouden.

 

ALGEMENE PROJECTGEGEVENS

Bodemgegevens:

Voor het bepalen van de aanlegdiepte en uitvoering type fundering wordt door de uitvoerend aannemer 2 stuks elektrische sonderingen gemaakt. 

Peil:

Als Peil P geldt de bovenkant van de zandcementdekvloer van de woning, gelegen achter de toegangsdeur per plaatsen van de hal.

Nutsvoorzieningen:

De voorlopige aansluiting voor bouwstroom en bouwwater wordt aangevraagd op naam van de opdrachtgever. Uitgaande van een standaard water aansluiting en 3 x 25 Ampère stroom aansluiting. De opdrachtgever dient zelf vroegtijdig een leveringscontract af te sluiten met de desbetreffende leveranciers en ook de definitieve aansluiting. De kosten van de aanvragen inclusief de verbruikskosten tijdens de bouw zijn voor rekening van de opdrachtgever.

 

Bouwrijp:

Het bouwkavel dient bouwrijp te zijn en het hoofdnet van stroom, riool en water ligt aan de voorzijde van het perceel.

Grondwerk:

Uitgaande van de basis strokenfundering wordt het te bebouwen terreingedeelte over de gehele oppervlakte tot 850 mm – peil ontgraven. Uitkomende grond wordt opgeslagen in depot op het werkterrein. Er is niet gerekend op het afvoeren van eventueel overtollige grond of aanvoer van extra grond.

Buitenriolering:

Uitgaande van een gescheiden rioleringssysteem, de riolering gerekend tot 1.00 m¹ buiten de gevel.

Fundering:

Uitgaande een strokenfundering met onder wapening en een aanlegdiepte van 850 mm. onder Peil. Ventilatie onder de begane grond vloer middels vloerventilatiekoker met muurrooster. Minimale ruimte onder de begane grond vloer. Geen kruipruimte met vloerluik.

 

Buitengevels:

Het buitenblad is uitgevoerd in schoonmetselwerk, verwerking wildverband. Uitgaande van een waalformaat handvorm gevelsteen. Boven de kozijn- en muuropeningen zitten gemetselde rollagen. Het binnenblad is uitgevoerd in keramisch- of kalkzandsteen blokken, dikte volgens opgave constructeur. De Rc-waarde (isolatiewaarde) van de gevels bedraagt 4.70 m².K/W.

Binnenmuren:

Binnenmuren zijn uitgevoerd in keramisch- of kalkzandsteen blokken, dikte volgens opgave constructeur.

Vloeren:

De begane grond vloer is een geïsoleerde betonvloer op zand. De Rc-waarde (isolatiewaarde) van de vloer bedraagt 3.70 m².K/W. De 1verdiepingsvloer is een betonnen systeemvloer. Afhankelijk van het type woning is de 2e verdiepingsvloer een betonnen systeemvloer of een houten balklaag met houten dekvloer en gipsplaten plafond.

Daken:

Een hellend- en platte daken van de basis woningen hebben een Rc-waarde (isolatiewaarde) van 6.2 m².K/W. De basis dakpannen bij een hellend dak zijn Nelskamp, type TOP 2000 S, in de kleur oranje-rood, zwart, leigrijs of graniet. Inclusief hulpstukken: vorstpan met beging- en eindvorst, gevelpan (indien van toepassing) en combipan voor rioolontluchting / beluchting.

buitengevels nieuwbouw woning
gevel van een nieuwbouw woning

Goten:

Afhankelijk van het type basis woning, wordt er een zinken goot (mast- of bakgoot) of een kunststof bakgoot toegepast. De kunststof bakgoten zijn in de basiskleuren RAL 9001 of RAL 9016 verkrijgbaar. De hemelwaterafvoeren zijn in kunststof, basiskleuren wit of grijs.

Overstek:

Afhankelijk van het type basis woning, wordt het het dakoverstek uitgevoerd in kunststof, in de basiskleuren kleur RAL 9001 of RAL 9016.

Gevelkozijnen:

De gevelkozijnen zijn uitgevoerd in hout, afwerking in (gekleurde) grondverf. Voor de uitvoering van een houten voordeur wordt een stelpost aangehouden van € 1.500,– inclusief 21% BTW. Uitgaande van HR++ isolatieglas, espagnolet slot bij de set terrasdeuren en veiligheidscilinders met kerntrekbeveiliging op alle buitendeuren. Keramische raamdorpelstenen, zwart verglaasd, op afschot onder alle gevelkozijnen met een (gemetselde) borstwering.

Vensterbanken / dorpels:

Bij de gevelkozijnen op de begane grond en eerste verdieping, met een borstwering, komt aan de binnenzijde(n) een composiet vensterbank, type Bianco C of gelijkwaardig, dikte 20 mm. Vensterbanken langer dan 2.00 worden opgedeeld. Er komt geen vensterbank bij de badkamer en keuken. Geen binnendeurdorpels t.p.v. het toilet en badkamer.

Trappen:

De verdiepingstrap is een open hardhouten trap, inclusief trap- met vloerhekken. Afwerking in de grondverf. Afhankelijk van het type basis woning is de zoldertrap een vaste open vuren trap inclusief trap- en vloerhekken, afwerking in de grondverf, of een vlizotrap.

Stukadoorswerk:

De binnenmuren van de begane grond met eerste verdieping worden behangklaar opgeleverd, exclusief bij de badkamer en het toilet. De onderzijden van de eerste- en tweede verdiepingsvloer worden voorzien van spuitpleisterwerk in een basis kleur wit.

Binnendeurkozijnen:

De binnendeurkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout,  fabrieksmatig voorzien van grondverf. Uitvoering stomp, zonder bovenlichten. 

Binnendeuren:

Een (stomp) binnendeur,  vlak model, fabrieksmatig voorzien van grondverf.

  plafond witten
  warmtepomp

  Elektra:

  Het schakelmateriaal en wandcontactdozen zijn van kunststof en volledig inbouw, merk Gira systeem 55 (of gelijkwaardig), in de basis kleur wit. De hoogtemaat voor stopcontacten zijn 300 mm. + vloer en de schakelaars 1050  mm. + vloer. Omschrijving en aantallen van de hoeveelheid basis elektra volgens afwerkstaat. Positie bepaling lichtpunten, schakelaars en wandcontactdozen door de opdrachtgever.

  Verwarming:

  Een lucht/water warmtepomp met vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Opstelpunt van de binnenunit met boilervat in de bijkeuken. Opstelpunt buitenunit in de basis max. 5.00 m¹ t.o.v. het opstelpunt binnen. Het leidingnet wordt als hoofdverwarming uitgevoerd, leidingafstand 100mm h.o.h. (hart op hart). De leidingen worden in de afwerkvloer aangebracht.

  Zonnepanelen:

  8 stuks zonnepanelen met omvormer

  Ventilatie:

  De gevelkozijnen zijn voorzien van ventilatieroosters, uitgaande van plaatsing in het glas. De badkamer, keuken en toilet zijn voorzien van een mechanische afzuiging. Opstelpunt van de ventilatiebox op de begane grond, eerste- of zolderverdieping (afhankelijk van het type basiswoning).

  De zekerheid van bouwen met Roweco Wonen

  Roweco Wonen biedt jou als koper een aantal zekerheden voor de toekomst. Met onderstaande keurmerken en certificaten garanderen wij: een aannemer die is aangesloten bij Bouwgarant en/of Woningborg. De kwaliteit van de woning. De afbouw van uw woning. Garantieverplichtingen.

  Bekijk de mogelijkheden van jouw budget

  Wil je een overzichtelijke prijsopgave? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

  Woon jij binnenkort in een Roweco woning net zoals deze opdrachtgevers?

  gerealiseerde woning van Rowecobouw

  Ons model RW22 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht

  Zie hier de video's en foto's

  gerealiseerde woning van Rowecobouw

  Ons model RW03 opgeleverd in Dinteloord

  Zie hier de video's en foto's

  gerealiseerde woning van Rowecobouw

  Ons model opgeleverd in Breda

  Zie hier de video's en foto's

  gerealiseerde woning van Rowecobouw

  Ons model Bungalow opgeleverd in Oosterhout

  Zie hier de video's en foto's.

  Vandaag een vraag?
  Morgen onze reactie!

   

  Een eigen huis bouwen roept een hoop vragen op:

     Waar kan ik een huis laten bouwen?

     Met welke kosten moet ik rekening houden?

     Krijg ik te maken met absurde meerkosten?