Wat zijn de voordelen als ik zelf een huis wil laten bouwen? 

Heeft u bij de plannen naar het zoeken van andere woonruimte stiekem altijd de fantasie zelf een eigen huis te bouwen? Maar houden u een aantal zaken tegen? Zonde! Wij vertellen graag waarom u uw dromen juist moet najagen en wat voor voordelen het heeft om zelf een eigen huis te bouwen.

 

eigen huis bouwen

 

Alle voordelen op een rij:

Vrijheid om eigen keuzes te kunnen maken
Het bouwen van een eigen huis is pure vrijheid. U heeft letterlijk en figuurlijk alles zelf in de hand! Zelf bepalen hoe groot de ruimte eruit moet komen te zien, zelf bepalen welke materialen er moeten worden gebruikt en uiteraard de keuze om innovatief en duurzaam te bouwen. De laatste technische snufjes of nieuwe ontwikkelingen wat betreft milieubewust bouwen, het kan allemaal worden meegenomen. Zo investeert u in een fijn en budgetbewust huis.

Een zonnige update vanuit Waspik. Bij de uitvoering van het casco nieuwbouw herenhuis staat het metselwerk tot de eerste verdiepingsvloer gereed.

Ideale leefomgeving
Een huis langs het water, in een nieuwbouwwijk of op een andere plek naar keuze, met een eigen huis bouwen heb je alle vrijheid. Ook de inrichting van het huis kun je van begin af aan helemaal zelf bepalen. De grootte van de kamers en bijvoorbeeld de ligging van de woonkamer ten opzichte van de keuken. Hoe u uw ideale leefomgeving voor u ziet is met het bouwen van een eigen huis realiseerbaar. En we weten allemaal dat we ons beter voelen in een warm en fijn huis waar we ons op ons gemak voelen.

Milieubesparend
Vanaf de start met de bouwtekening kan rekening worden gehouden met alle (laatste) technieken op het gebied van duurzaamheid. Een duurzaam huis laten bouwen spaart niet alleen het milieu, ook kan het u veel geld schelen op uw energierekeningen. Zonnepanelen en andere milieuvriendelijke toepassingen waar u nog lang van kunt genieten.

Vermogend zijn is helemaal niet noodzakelijk
Een eigen huis laten bouwen is niet alleen maar weggelegd voor de vermogenden onder ons. Er bestaan tegenwoordig partijen die door middel van efficiëntie en goede samenwerkingsverbanden een huis kunnen bouwen voor een eerlijke en passende prijs. Huizen die goedkoper zijn dan het gemiddelde huizenaanbod!

Eerste verdieping bereikt bij de uitvoering nieuwbouw woning in Dussen!

Duidelijke afspraken in een informatief gesprek

Dat is waar men vaak behoefte aan heeft, merken we uit de onderlinge gesprekken die we hebben met de nieuwe bouwers. Al je vragen die je hebt in het voortraject bij een partij kunnen neerleggen die hier ervaring meer heeft. Heeft u ons stappenplan voor het bouwen van een eigen huis al gelezen?

De aannemingsovereenkomst is ondertekend voor de bouw van deze mooie vrijstaand nieuwbouw woning, bouwplan Liverdonk te Helmond

Een huis laten bouwen doe je namelijk niet even tussendoor. Het uitzoeken van een betrouwbaar partner die u volledig kan voorzien in uw wensen en waar duidelijke afspraken centraal staan, scheelt u een hoop tijd en gedoe.

U wilt immers geen onverwachte kosten achteraf en daarnaast wilt u duidelijkheid over de kosten voor het bouwen van een eigen huis, vergunningen en oplevering van de woning en het regelen van eventuele andere zaken.

 

Specialist in het laten bouwen van meerdere type woningen

Al vele jaren is Rowecobouw het bouw-consultancybureau uit de regio Noord-Brabant, Zuid Holland en een gedeelte van Limburg. In Brabant zijn wij inmiddels een welbekend begrip. Wij zijn het bouw-consultancybedrijf dat van begin tot eind een eigen huis kan laten bouwen voor u.

Door ons te specialiseren in:

op een innovatieve en duurzame manier, hebben wij efficiëntie en kwaliteit ons goed eigen gemaakt.

 

Prijs-kwaliteit van een hoog niveau

De prijs-kwaliteit van onze woningen is op een zeer hoog niveau. U kunt bij ons terecht voor vrije ontwerpen alsmede vaste ontwerpen. Als professioneel en erkend bouwbedrijf kunt u bij ons een innovatief huis laten bouwen.

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en werken volgens de laatste richtlijnen. Ons prijs-kwaliteitniveau is eerlijk omdat wij door onze hechte samenwerkingsverbanden goede afspraken hebben gemaakt.

Zo kunt u een duurzaam huis laten bouwen voor een goede prijs. Onze huizen zijn zelfs standaard voorzien van zonnepanelen en een hybride cv ketel.

Een investering waar u en het milieu nog lang plezier van heeft.

Wij begeleiden u gedurende het hele traject. Dat begint al bij de komst in onze showroom. Wij begrijpen dat een eigen huis bouwen niet zo maar is besloten. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor u en kunnen u uitgebreid informeren over het hele proces.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!