Roweco Wonen is ruim 34 jaar geleden ontstaan begin jaren ’90

Na jarenlange ervaring in de binnenhuis architectuur alsmede het later bouwen van ons eigen droomhuis bleek al snel dat architecten en bouwers veelal hun eigen wensen voor ogen hadden en naar ons idee veel te weinig onze eigen wensen wilde realiseren.

Juist alle leuke ideeën die wij zelf voor ogen hadden waren vaak onbetaalbaar en onuitvoerbaar. Het bouwen van onze eigen woning verliep dan ook niet echt soepel en de eindafrekening bij oplevering was bedroevend.

Onze passie voor het ontwerpen van woningen, vertalen van ideeën en het  meedenken op het bouwtechnische vlak, resulteerde in het opzetten van een bouwconsulting bureau. Werkende vanuit huis, klaar om de woonwensen van de opdrachtgevers te vertalen naar passende voorstellen.

Al snel hadden wij succes met deze formule en vanwege de grote vraag was een samenwerking met externe architectenbureaus en bouwbedrijven de volgende stap. Doordat we een flinke groei doormaakten bleek dat flexibiliteit een zeer belangrijk item was. Doordat de grondprijzen verder omhoog waren gegaan, werden de m3 prijzen ook steeds belangrijker voor het bouwen van een woning.

De grondprijzen liggen dan ook vaak gelijk aan de bouwprijzen van uw woning waardoor er steeds meer efficiënt gebouwd moet gaan worden.

Door het grote aantal verkochte woningen konden we o.a. prijsafspraken gaan maken met leveranciers. 

Waarom kiezen voor Roweco Wonen?

De tijden zijn veranderd. Het internet is één (groot) inspiratie boek. Voorbeeld foto’s woningen, brochures, technische informaties, noem het maar op. Waar begin je? Middels een afspraak bij ons op kantoor met showroom in Breda geven wij je advies, overzicht, planning en rust. Bekijken de showroom met diversen mogelijkheden en vertalen wij samen jullie woonwensen naar een eerste passende begroting. Van ontwerp tot oplevering, in iedere stap wordt je begeleidt.

Roweco Wonen is persoonlijk, kleinschalig, praktisch, voorzien van actuele kennis en letten op alle kleine details.

nieuwe woning gebouwd door Rowecobouw
De aannemingsovereenkomst is ondertekend voor de bouw van deze mooie vrijstaand nieuwbouw woning, bouwplan Liverdonk te Helmond

Lees hier hoe Ronald en Anne hun energie neutrale woning gaan realiseren.

Naast het Aardgasloos bouwen een nul-op- de-meter-woning (NOM woning) en een duurzaamheidsscore (GPR gebouw). Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je op letten als je een huis gaat bouwen? Samen met Roweco Wonen bekijken Ronald en Anne naar de mogelijkheden. Milieu, toekomstbestendigheid en besparing energie kosten zijn hierbij belangrijk.

Van schets tot woning je woont al vrijstaand vanaf 360.500 euro!

Exact weten wat jouw woning kost?

Roweco Wonen begint altijd met het uitwerken van een budget naar de wensen van de klant

Schets ontwerpen

Bekijk onze schets ontwerpen

Gerealiseerde woningen

Bekijk een overzicht van onze gerealiseerde woningen

Woon jij binnenkort in een Roweco woning net zoals deze opdrachtgevers?

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW22 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW03 opgeleverd in Dinteloord

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model opgeleverd in Breda

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model Bungalow opgeleverd in Oosterhout

Zie hier de video's en foto's.

De zekerheid van bouwen met Roweco Wonen

Roweco Wonen biedt jou als koper een aantal zekerheden voor de toekomst. Met onderstaande keurmerken en certificaten garanderen wij: een aannemer die is aangesloten bij Bouwgarant en/of Woningborg. De kwaliteit van de woning. De afbouwgarantie van jouw woning. Garantieverplichtingen.