Opgeleverde woning van Roweco in Hendrik Ido Ambacht

Drone Film Verslag van de Fam Jansen te Hendrik Ido Ambacht !

Hier kunt u het project van Fam Jansen volgen te Hendrik Ido Ambacht.

Lees onderstaande bevindingen van de Fam Jansen.

Vele gesprekken hebben er tussen Claudia, mijn vrouw, en ik plaatsgevonden om driekwart jaar geleden te doen besluiten een kavel te kopen om ons droomhuis te realiseren. Het aangeboden stuk grond is gelegen in de nieuwbouw wijk De Volgerlanden te Hendrik Ido Ambacht.

Na een speurtocht op diverse platvormen zijn wij uitgekomen bij Rowecobouw en partner Varianthuis. Sinds een half jaar hebben wij samen, uit een ruime sortering vrijstaande woningen, ons huis op papier gezet.

 

Tim, de zoon van de eigenaar van Rowecobouw, heeft ons onlangs benaderd of wij het leuk vinden om ons bouwtraject te volgen op rowecobouw.nl en social media.

Wij hebben gelijk toegezegd, omdat wij in onze zoektocht weinig informatie vonden om te zien welke stappen er genomen moeten worden bij het bouwen van een huis.

Rowecobouw en Varianthuis kunnen op haar beurt laten zien met welke vakkundigheid en kwaliteit zij de verschillende processen laten verlopen.

Na het vergunningstraject is het zover, start bouw in week 12. Wij zullen vanuit ons perspectief de komende maanden het verloop van de bouw met u delen tot en met de oplevering van onze jaren 30 woning in oktober 2019.

Wij hopen dat u er net zoveel plezier aan beleeft als dat wij dat gaan doen!

Opsomming van de uitgevoerde bouwwerkzaamheden

Bij het bouwen van deze woning zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Binnenmuren;
  • 1e verdiepingsvloer;
  • Start metselwerk;
  • Riolering;
  • Binnenmuren 1e verdieping;
  • Kozijnen begane grond.

“De aannemer en hun team hebben zeer efficiënt en zorgvuldig gebouwd. Elke ochtend ga ik even langs de bouw om de dag door te nemen en er worden geen praatjes verkocht.

Er wordt gedaan wat er is gezegd, zeer fijn! Roweco, de verkooppartner van de aannemer, is bezig om een compleet pakket aan te bieden voor de klant. Dit houdt in het aanbieden c.q. bemiddelen van rolluiken, horren, zonnewering, sanitair en raambekleding”.

“Voor het sanitair zijn wij via Roweco terechtgekomen bij Sanisale Breda. Er zijn veel aanbieders op dit vlak en als je teveel bekijkt zie je door de bekende bomen het bos niet meer. Wij hebben veel bekeken de afgelopen maanden en weten wat er te koop is en belangrijk voor welke prijs. Jordy, de eigenaar van Sanisale Breda heeft onze wensen op papier gezet en uitgewerkt in 3D.

 

Wij zijn zeer kritisch op hetgeen wat wij willen en dat heeft hij goed vertaald. Het is geen verkooppraatje van ons uit, maar absoluut een aanrader t.o.v. de andere aanbieders (wij hebben er veel bezocht), gezien de kwaliteit en prijs.”

Opgeleverde woning van Rowecobouw in Hendrik Ido Ambacht
Opgeleverde woning van Rowecobouw in Hendrik Ido Ambacht

De zekerheid van bouwen met Roweco Wonen

Roweco Wonen biedt jou als koper een aantal zekerheden voor de toekomst. Met onderstaande keurmerken en certificaten garanderen wij: een aannemer die is aangesloten bij Bouwgarant en/of Woningborg. De kwaliteit van de woning. De afbouw van uw woning. Garantieverplichtingen.

Bekijk de mogelijkheden van jouw budget

Wil je een overzichtelijke prijsopgave? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Woon jij binnenkort in een Roweco woning net zoals deze opdrachtgevers?

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW22 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW03 opgeleverd in Dinteloord

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model opgeleverd in Breda

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model Bungalow opgeleverd in Oosterhout

Zie hier de video's en foto's.