Reeuwijk_eigentijds landelijk_Roweco

Fam. Nab te Reeuwijk

Een bouwkavel gekocht. Super! Maar dan? De gebruikelijke zoektocht online leed ons langs de bekende partijen, maar ook RoWeCo. Voor ons de underdog. Afspraken maken dan maar. Ook RoWeCo. Of het bij ons thuis mocht i.v.m. de kinderen. “Geen probleem”, zei Dennis aan de Wiel. “Deze week?”. Bij een ander konden we pas over 2 maanden terecht, maar Dennis diezelfde week. Sindsdien heeft Dennis ons versteld doen staan van zijn bereikbaarheid, responsiviteit en eerlijkheid. Alles gaat snel, als je dat wil. En duidelijk. Dennis is een echte topper, ze gaan ver komen. De andere heren Tim en Rob hebben wij geen contact mee gehad. Als je fijn, snel en goed geholpen wil worden. Nodig ze dan uit, daarna heb je je keuze waarschijnlijk gemaakt. En…vergeet niet te genieten, een huis bouwen is een feestje. De keuze om met Roweco te werken en we hebben een prachtige woning en zeker veel waar voor geld gekregen.

Fam. Janssen te Hendrik Ido Ambacht

Je gaat een huis bouwen waar begin je….google….waar kom je uit Roweco Bouw

Overzichtelijke site, brede keuze in typen huizen en zeer aantrekkelijke prijzen, dus afspraak maken in Breda.

Ontvangst in Breda, geen luxe en een showroom waar je in verdwaalt. Kleine opstelling van de zaken welke geleverd kunnen worden. Op het oog summier. Afspraak met Rob Wensing directeur/eigenaar van Roweco Bouw. Zeer sympathieke creatieve man met competenties welke horen bij het beeld van een karakter zoals hij. 1,5 uur pratend over de wensen weer naar huis gegaan…..denkende ja dit voelt goed. Paar weken later nog eens een gesprek, normaal niet zo aan het twijfelen, maar het is geen pak suiker wat je gaat kopen. Van mijn kant uit een herhaling van zetten, maar Rob bleef tot in detail uitleggen waar ik naar vroeg. Zo gingen er in totaal 4 oriëntatie gesprekken aan vooraf.

Tijdens deze gesprekken is de showroom een paar keer doorgenomen en hier kom je erachter dat wat er opgesteld staat volledig de lading dekt, erg goed gedaan!!
Knoop doorgehakt, dat huis gaat het worden, gerekend hadden wij al, dus schetsen. Dit wordt extern gedaan en alles tot in detail aangepast en veranderd en aangepast en veranderd, zonder enig gevoel dat dit bezwaarlijk was en nog steeds is, want wij zijn nog in het traject.

Ondertussen bij Varianthuis (de compagnon aannemer) langs geweest om daar eens kennis te maken met de gebroeders Striper in Nieuw Schoonebeek. Een degelijk familiebedrijf welke al jaren opereert in het land. Daar ook hartelijk ontvangen en de showroom doorgelopen. Een eindje rijden voor ons, maar zij gaan immers ons droomhuis bouwen.

De competenties waar ik het eerder had in mijn beeldvorming van Rob blijken totaal niet te kloppen. Rob is zeer accuraat, heeft overal papieren liggen, maar weet ze feilloos te vinden. Wat ik zeer belangrijk vind is reactie op reactie. Daarmee bedoel ik wanneer ik een vraag heb verwacht ik een antwoord op dezelfde dag. Bij Rob is het, mits hij niet in gesprek is met klanten, binnen het uur tot laat in de avond. Dat geeft mij een zeer begaand gevoel en daar kan ik mee werken en durf ik een relatie daar mee aan te gaan voor iets wat een mijlpaal is in ons leven!

Wij zijn er van overtuigd dat wij een prachtig huis gaan bouwen en kan Roweco Bouw van harte aanbevelen!!

Ga zo door Rob!!

Bekijk hier het project

Fam. Duizer te Oosterhout

Begin februari 2018 hadden we de eerste afspraak met Tim Wensing om ons te oriënteren voor een nieuwe woning. Direct sloeg hij de spijker op zijn kop en kwam hij met onze droomwoning waarin wij alweer vanaf maart 2019 wonen. Na enkele aanpassingen welke wij met goed advies van Tim en aannemersbedrijf Botermans door hebben kunnen voeren is de bouw gestart na de bouwvak in 2018. De bouw is goed en zeer snel verlopen. Ook op het gebied van duurzaamheid kregen wij een goed advies, waardoor wij de woning hebben voorzien van een grondgebonden warmtepomp wat een aangename warmte geeft. Een bijkomend voordeel is dat de warmtepomp in de zomer ook kan koelen. Wij willen Tim bedanken voor de horren en de prettige samenwerking!

Bekijk hier het project

Fam. Hauwert

Samen met Rowecobouw, Varianthuis en Belisol Leiden zetten we een fantastisch mooi huis neer in Sassenheim. De samenwerking tussen partijen is prima. Er is van alles naar je eigen wensen mogelijk, zonder dat er bij iedere spijker een prijskaartje aan hangt. Enige aandachtspuntje is de communicatie tussen de partijen. Als je er goed in meeloopt gaat het prima.

 

Fam. van Aert te Ettenleur

Roweco is een prettige partij om mee samen te werken. Ze helpen goed mee nadenken over je keuzes en er is veel vrijheid. Er is veel keuzes tussen modelwoningen en ieder detail is bespreekbaar om aan te passen. Wij hebben de samenwerking met Roweco altijd als heel prettig ervaren.

Als de bouwfase start wordt het contact overgedragen aan een partner (bouwbedrijf) zij gaan dat de uitvoerende fase in. Ondanks dit konden wij altijd bij Roweco (Rob en Tim) terecht voor vragen en advies.

Bij het bouwen van een woning moet je altijd goed opletten op onvoorziene zaken die altijd gaan voorkomen. Je weet alleen nooit waar, wat en hoeveel. Als je er niet mee kunt omgaan is geen enkele bouwbedrijf goed.

Wij hebben geen spijt voor onze keuze om met Roweco te werken en we hebben een prachtige woning en zeker veel waar voor geld gekregen.

Vandaag een vraag of een idee?
Binnen 2 werkdagen onze reactie!

Een eigen huis bouwen roept een hoop vragen op: 

 Waar kan ik bouwkavels vinden?
 Hebben jullie ook voorbeeld woningen? 

 Wat kost het om zelf een huis te bouwen?
 Met welke extra kosten moet ik rekening houden?

 Wat is in de basis uitvoering casco opgenomen?
 Wat is in de basis uitvoering sleutelklaar opgenomen?

 Wat zijn jullie voor woningen aan het ontwikkelen?
 Waar zijn jullie momenteel woningen aan het bouwen?

Woon jij binnenkort in een Roweco woning net zoals deze opdrachtgevers?

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW22 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW03 opgeleverd in Dinteloord

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model opgeleverd in Breda

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model Bungalow opgeleverd in Oosterhout

Zie hier de video's en foto's.