Technische Omschrijving – Casco – Roweco

TECHNISCHE OMSCHRIJVING – CASCO UITVOERING

Deze technische omschrijving omvat een omschrijving van de te verwerken materialen, aan te leveren producten en diensten bij de uitvoering van een casco basis nieuwbouw woning. De inhoud  is nauwkeurig en met zorg samengesteld. Eventuele wijzingen / aanvullingen voorbehouden.

 

ALGEMENE PROJECTGEGEVENS

Bodemgegevens:

Voor het bepalen van de aanlegdiepte en uitvoering type fundering wordt door de uitvoerend aannemer 2 stuks elektrische sonderingen gemaakt. 

Peil:

Als Peil P geldt de bovenkant van de zandcementdekvloer van de woning, gelegen achter de toegangsdeur per plaatsen van de hal.

Nutsvoorzieningen:

De voorlopige aansluiting voor bouwstroom en bouwwater wordt aangevraagd op naam van de opdrachtgever. Uitgaande van een standaard water aansluiting en 3 x 25 Ampère stroom aansluiting. De opdrachtgever dient zelf vroegtijdig een leveringscontract af te sluiten met de desbetreffende leveranciers en ook de definitieve aansluiting. De kosten van de aanvragen inclusief de verbruikskosten tijdens de bouw zijn voor rekening van de opdrachtgever.

 

vrachtwagen komt bodemonderzoek uitvoeren
bouwplaats waar een woning wordt gebouwd

Bouwrijp:

Het bouwkavel dient bouwrijp te zijn en het hoofdnet van stroom, riool en water binnen 8.00 m¹ van de voorzijde van de woning gemeten aanwezig is.

Grondwerk:

Uitgaande van de basis strokenfundering wordt het te bebouwen terreingedeelte over de gehele oppervlakte tot 850 mm – peil ontgraven. Uitkomende grond wordt opgeslagen in depot op het werkterrein. Er is niet gerekend op het afvoeren van eventueel overtollige grond of aanvoer van extra grond.

Buitenriolering:

Uitgaande van een gescheiden rioleringssysteem, de riolering gerekend tot 1.00 m¹ buiten de gevel.

Fundering:

Uitgaande een strokenfundering met onder wapening en een aanlegdiepte van 850 mm. onder Peil. Ventilatie onder de begane grond vloer middels vloerventilatiekoker met muurrooster. Minimale ruimte onder de begane grond vloer. Geen kruipruimte met vloerluik.

 

Buitengevels:

Het buitenblad is uitgevoerd in schoonmetselwerk, verwerking wildverband. Uitgaande van een waalformaat handvorm gevelsteen. Boven de kozijn- en muuropeningen zitten gemetselde rollagen. Het binnenblad is uitgevoerd in keramisch- of kalkzandsteen blokken, dikte volgens opgave constructeur. De Rc-waarde (isolatiewaarde) van de gevels bedraagt 4.50 m².K/W.

Binnenmuren:

Binnenmuren zijn uitgevoerd in keramisch- of kalkzandsteen blokken, dikte volgens opgave constructeur.

Vloeren:

De begane grond vloer is een geïsoleerde betonvloer op zand. De Rc-waarde (isolatiewaarde) van de vloer bedraagt 3.50 m².K/W. De 1verdiepingsvloer is een betonnen systeemvloer. Afhankelijk van het type woning is de 2e verdiepingsvloer een betonnen systeemvloer of een houten balklaag.

Daken:

Een hellend- en platte daken van de basis woningen hebben een Rc-waarde (isolatiewaarde) van 6.0 m².K/W. De basis dakpannen bij een hellend dak zijn Nelskamp, type TOP 2000 S, in de kleur oranje-rood, zwart, leigrijs of graniet. Inclusief hulpstukken: vorstpan met beging- en eindvorst, gevelpan (indien van toepassing) en combipan voor rioolontluchting / beluchting.

buitengevels van een woning
eigen huis bouwen

Goten:

Afhankelijk van het type basis woning, wordt er een zinken goot (mast- of bakgoot) of een kunststof bakgoot toegepast. De kunststof bakgoten zijn in de basiskleuren RAL 9001 of RAL 9016 verkrijgbaar.

Overstek:

Afhankelijk van het type basis woning, wordt het het dakoverstek uitgevoerd in kunststof, in de basiskleuren kleur RAL 9001 of RAL 9016.

Gevelkozijnen:

De gevelkozijnen zijn uitgevoerd in hout, afwerking in (gekleurde) grondverf. Voor de uitvoering van een houten voordeur wordt een stelpost aangehouden van € 1.200,– inclusief 21% BTW. Uitgaande van HR++ isolatieglas, espagnolet slot bij de set terrasdeuren en veiligheidscilinders met kerntrekbeveiliging op alle buitendeuren. Keramische raamdorpelstenen, zwart verglaasd, op afschot onder alle gevelkozijnen met een (gemetselde) borstwering.

Binnendeurkozijnen:

De binnendeurkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout,  fabrieksmatig voorzien van grondverf. Uitvoering stomp, zonder bovenlichten. 

Ventilatie:

De gevelkozijnen zijn voorzien van ventilatieroosters, uitgaande van plaatsing in het glas.

De zekerheid van bouwen met Roweco Wonen

Roweco Wonen biedt jou als koper een aantal zekerheden voor de toekomst. Met onderstaande keurmerken en certificaten garanderen wij: een aannemer die is aangesloten bij Bouwgarant en/of Woningborg. De kwaliteit van de woning. De afbouw van uw woning. Garantieverplichtingen.

Bekijk de mogelijkheden van jouw budget

Wil je een overzichtelijke prijsopgave? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Woon jij binnenkort in een Roweco woning net zoals deze opdrachtgevers?

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW22 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW03 opgeleverd in Dinteloord

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model opgeleverd in Breda

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model Bungalow opgeleverd in Oosterhout

Zie hier de video's en foto's.

Vandaag een vraag?
Morgen onze reactie!

 

Een eigen huis bouwen roept een hoop vragen op:

   Waar kan ik een huis laten bouwen?

   Met welke kosten moet ik rekening houden?

   Krijg ik te maken met absurde meerkosten?